Vi kan også…

25 års erfaring i trykbranchen

Med mere end 25 års erfaring i trykbranchen, har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtigt mange ting.
Vi ved, hvordan du får det bedste resultat til prisen, og kan levere nærmest alt med tryk. Plastikkort, tape, poser, blokke, merchandise og meget meget mere…

Bliv synlig

For dit vedkommende, så handler det i bund og grund om, at blive synlig på så mange måder, som muligt. På den måde påvirker du en kundes hukommelse igen og igen. Dvs., at når en kunde mangler et produkt, som netop du kan levere, så er du måske den, som de tænker på først.

Se mulighederne

Her har du henvisninger til nogle af de mange andre områder, som vi beskæftiger os med, men du kan altid tage den korteste vej:
RING til os på tlf.: +45 4358 4144

Etiketter/Labels med tryk

Søger du etiketter med tryk har vi også MEGET gode priser herpå – kontakt os gerne og få et skarpt tilbud!

Plastiketiketter, sølvetiketter og papiretiketter til ethvert formål. Fra ganske få labels til flere millioner labels. Fra helt små etiketter til store streamers:

Vi har erfaringen og vejleder dig gerne.

Plast- og papirposer, Goodiebags, stof-/muleposer

Mulighederne er utallige.

Størrelser, farver, materialer, med og uden hank mv.

I forhold til vores kolleger i branchen har vi kort leveringstid, og vi kan ofte levere ret få poser med tryk om ønsket.

Tape og afspærringsbånd med tryk

Tape og afspærringsbånd med dit eget logotryk fås i flere bredder.

Det har en eminent reklameværdi, når du taper dine forsendelseskasser til med logotape. Eller ved afspærringsbånd til løb, stævner, events og meget mere der evt. skal rute markering til.

Og merudgiften i forhold til tape og afspærringsbånd uden tryk er ikke stor.

Miljørigtige produkter med eget logotryk. BetterGoGreen.dk

Miljørigtige materialer og produkter med logotryk

Det er nemt at finde produkter på nettet med et “grønt” mærke – men holder det hele vejen?
Vi opsøger, undersøger og indgår løbende aftaler med producenter og samarbejdspartnere, og som vi har tillid til, kan levere en god og ordentlig kvalitet. Du vil altså finde en bred vifte af produkter, som du kan få trykt med dit logo eller budskab, men vi udvider sortimentet hele tiden, så hold øje med os…

Sticky notes, kubus blokke, skriveblokke og notesbøger

Du kan få trykt dine blokke med logo på, et budskab eller hvad du måtte ønske, og der er virkelig mange muligheder. Få eksempler kan nævnes som kubus blokke, notesbøger, sticky notes (også kaldet Post It blokke)og skriveblokke.

Vi leverer blokke fra små oplag til meget store oplag og med det antal sider, som du har brug for.

Figurskårne etiketter med logo. CoSign.dk

Figurskårne etiketter

Med eget tryk – eller fortrykte etiketter
Figurskårne etiketter (konturskårne) som f.eks. dit logo til vægdekorationen, eller små figurskårne etiketter, så få dem hos os… Det er kun fantasien der sætter grænser, Vi kan levere lige fra enkelte styks til meget store oplag.

Laserskæring-i-papir-GetLabels.dk

Laserskæring i papir og pap / Filigran

Med la­ser­tek­nik er det muligt at lave de fi­ne­ste ud­skæ­rin­ger og mo­ti­ver, alt sammen fantastisk detaljeret. Nu har designeren virkelig mulighed for at lade kreativiteten folde sig ud, når der skal laves tryksager der skiller sig ud med spændende effekter.

Hvem er vi?

KortTrykkeriet  er beliggende på adr. Langs Skoven 8 i Skødstrup ved Aarhus.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 4.000 kunder, som er en bred vifte lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store danske børsnoterede koncerner og til det Danske Kongehus. Det har givet os den faglige viden, der skal til for at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser i KortTrykkeriet og er specialister i plastikkort med tryk, men også blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt f.eks. konturskårne etiketter og plakater med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.BlokTrykkeriet.dk
www.CoSign.dk

Vi deler kontor med søsterselskabet GET LABELS ApS, som har nogle af landets bedste priser på etiketter. I GET LABELS ApS arbejder vi desuden med 3 andre fokusområder:  Pakketape med tryk, poser med tryk samt det fineste laserskæring i papir og træ.
Vores hjemmesider hertil er:
www.GetLabels.dk
www.TapeTrykkeriet.dk
www.PoseTrykkeriet.dk
www.PointToPaper.dk

Seneste nye tiltag på adressen er firmaet Better go Green ApS, som er datterselskab af GET LABELS ApS. Her tilbyder vi miljørigtige produkter med logotryk til din virksomhed, som du kan købe med god, grøn samvittighed.
www.BetterGoGreen.dk

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.