+45 4358 4146 info@korttrykkeriet.dk

Vi kan også…

25 års erfaring i trykbranchen

Med mere end 25 års erfaring i trykbranchen, har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtigt mange ting.
Vi ved, hvordan du får det bedste resultat til prisen, og kan levere nærmest alt med tryk. Plastikkort, tape, poser, blokke, merchandise og meget meget mere…

Bliv synlig

For dit vedkommende, så handler det i bund og grund om, at blive synlig på så mange måder, som muligt. På den måde påvirker du en kundes hukommelse igen og igen. Dvs., at når en kunde mangler et produkt, som netop du kan levere, så er du måske den, som de tænker på først.

Se mulighederne

Her har du henvisninger til nogle af de mange andre områder, som vi beskæftiger os med, men du kan altid tage den korteste vej:
RING til os på tlf.: +45 4358 4144

Etiketter/Labels med tryk

Søger du etiketter med tryk har vi også MEGET gode priser herpå – kontakt os gerne og få et skarpt tilbud!

Plastiketiketter, sølvetiketter og papiretiketter til ethvert formål. Fra ganske få labels til flere millioner labels. Fra helt små etiketter til store streamers:

Vi har erfaringen og vejleder dig gerne.

Plast- og papirposer, Goodiebags, stof-/muleposer

Mulighederne er utallige.

Størrelser, farver, materialer, med og uden hank mv.

I forhold til vores kolleger i branchen har vi kort leveringstid, og vi kan ofte levere ret få poser med tryk om ønsket.

Tape med tryk

Tape med dit eget logotryk fås i flere bredder.

Det har en eminent reklameværdi, når du taper dine forsendelseskasser til med logotape.

Og merudgiften i forhold til tape uden tryk er ikke stor.

Sticky notes, kubus blokke, skriveblokke og notesbøger

Du kan få trykt dine blokke med logo på, et budskab eller hvad du måtte ønske, og der er virkelig mange muligheder. Få eksempler kan nævnes som kubus blokke, notesbøger, sticky notes (også kaldet Post It blokke)og skriveblokke.

Vi leverer blokke fra små oplag til meget store oplag og med det antal sider, som du har brug for.

Billigt afspærringsbånd

Med eget tryk
Vi leverer afspærringsbånd med logo tryk til firmaer/forretninger i hele Danmark, og er ret sikre på, at vi er den bedste og billigste leverandør af afspærringsbånd med tryk, afmærkningsbånd med tryk, minestrimmel med tryk eller advarselsbånd med tryk.

Fortrykte
Vi har også fortrykte afspærringsbånd. Vi har både de mest anvendte rød/hvid, rød/sort og gul/sort stribede bånd; bånd til udsalg, SALE, Halloween, Black Friday og polterabend på lager, med dag til dag levering.

Hvem er vi?

KortTrykkeriet holder til på Brunbjergvej i Risskov ved Aarhus.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent rigtig mange og meget forskellige kunder, fra den mindste håndværker til både børsnoterede firmaer og store dagligvarekoncerner. Det har givet os den faglige viden der skal til for, at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

I KortTrykkeriet er vi specialister i plastikkort med tryk, men også blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt minestrimmel / afspærringsbånd med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.bloktrykkeriet.dk og
www.billigtafspaerringsbaand.dk

Vi deler kontor med søsterselskabet GET LABELS ApS, som har nogle af landets bedste priser på etiketter. I GET LABELS ApS arbejder vi desuden med 2 andre fokusområder:  Pakketape med tryk og poser med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.getlabels.dk,
www.tapetrykkeriet.dk og
www.posetrykkeriet.dk

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.